athens photography

athens photography

Followers

Labels

bengang (1) challenge (1) contest (2) Day 01 (1) Event (3) family (6) for fun (11) haiwan2 (2) info (4) jiwang2 (1) mengutuk (8) Model (8) pasal aku (28) Pesanan (1) Photo (70) rakan2 (26) raya (4) sedih (4) sing along (2) teringat2 (1) wedding (11) words.. (8)

Thursday, February 25, 2010

Pizza Nokia Hot


arini ak mkn pizza kat SACC MALL membe ak blanje..
kenyang...hahahaha

tp ak bkn nk citer pasal pizza la...
ak nk citer pasal MAT PET SIAL!!!

time ak parking je motor dkt sebelah PKNS
die dtg kat ak bg HP NOKIA n96
mat pet tu ckp

Mat pet: 300 lu angkat la,kasi sorok skit tu barang nnt org nmpk

ak mmg xkan layan org mcm tu
dgn tegas n tangkas ak balas

Aku : sorry gua xde duit dude

tp diorg ni jenis xpaham bahase...
diorg desak gak sruh ak beli...
ak bengang trus ak start motor ak,
ak belah p park moto tmpt lain.
kang ak biar motor ak kat situ kang die pedajal moto ak lak..
baik ak park kat tempat lain...

ak nk igtkan korg jangan la korg beli barang dr mat pet2 mcm ni.....
ntah benda tu dapat dr die meragut k mencuri k...
mane lg die dpt barang2 tu kan
klu ad org beli mmg menggalakkan diorg nk wat benda sial tu lagi...
pikirkan la nasib org yg jadi mangsa ragut curi diorg tu



14 comments:

ezam said...

murah tue....hehehehe.....tapi betullah jgn beli barang cenggituh apetah lagi menekel anak org yg hatinya dh di curi...ermm ade kene mengena??

Moon BlooDy Spell said...

dulu mase saya n kawan2
jalan2 at petaling street..
kat parking lot.. ade jga mat pet offer menda macam ni...... enfon. barang kemad.. macam2.. la.. kenkdang kalau murah kitorang sapu je.. hehehehe
tu dulu

syafawani said...

ishh..suka suki jep nak jual camtu kan..condition barang pon kita xtaw..gud2 kamu xbeli..hee

dillasham87 said...

memang biasa klu tpat parking gitu.ila klu parking tengok org giru cepat cepat blah.

Rowena Chasez said...

huhuu~
i pon pernah kne jgak dulu..
tpi i xlayan..

Atan Athen said...

ezam....ak x berani nk tekel hati org yg dh di curi la...takut kene terajang lak nnt

moon klu ad org nk tolak kamera murah gtaw la ye....hehehehehe

syafawani....i mmg good people...x bli bende yg mcm tu

ila...bahaye taw...klu die x jual barang bende lain lak yg die wat

rowena....jgn layan...x bagus...tp klu ad org nk curi ati ko bg je

Miss CutiePie said...

weh..cinta suci belanja ko makan pizza ea!
jeles aku dowh!
atan...ko wat muka tegas x masa ko tolak barang tu?
nak tgk skit ko wat muka tegas..(permintaan ni)hahahahaha..;p

anisizatyA.J said...

eeeih nampak sangat dia curi fon tu. kesian owner phone tu, tsk

miNt said...

ak tak pernah kena cani.
mungkin sebab muka ak muka miskin.

tapi ak salu kena ngorat.
mungkin sebab muka ak muka comel.



hahahahaha..;DD

Atan Athen said...

anor....ko mmg kuat jelez dgn ak pon...ak wat muke tegas ko takut nnt

anis....sebab tu kite jgn beli klu ad org offer bnde mcm tu

miNt...kene ngorat tu lg bahaya nnt hati ko kene curi nnt

e. indah said...

salam singgah sini ... TQ jejak kat blog akue ...

**kalu bleh elak deal ngan mat2 ne , elakkan, sebab dlm pada kita menolak2 product dorang yg ala2 tue ..entah2 dorang ne tangan panjang kidnap barang2 kita plak tak sedar ...

Atan Athen said...

indah....itu la yg ak takot tu

SyuQ said...

murah dowh...
klu aku rembat jer
he he he

Atan Athen said...

hehehe.....xelok....brg curi dowh