athens photography

athens photography

Followers

Labels

bengang (1) challenge (1) contest (2) Day 01 (1) Event (3) family (6) for fun (11) haiwan2 (2) info (4) jiwang2 (1) mengutuk (8) Model (8) pasal aku (28) Pesanan (1) Photo (70) rakan2 (26) raya (4) sedih (4) sing along (2) teringat2 (1) wedding (11) words.. (8)

Monday, March 15, 2010

sepuluh....

kene tagged
ehsan google

ak bkn peminat BEN10 taw!!

Cara-cara:
Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..
Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

[#1] Siapakah diri anda di rumah?
di rumah ak ialah seorang jejaka yg byk menghabiskan masa di hadapan komputer dgn main permainan video, tgk citer, online
atau ak tidow aje

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
ak seorang rakan yg baik kerana suke mengutuk,mengumpat dan mencarut

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
  • nk ad bini cantik
  • nk umah besar
  • nk pegi jalan2 kat jepon
  • nk adiah bday DSLR EOS 1D Mark IV
  • nk ketok kepale Gearge Bush dgn tukul
[#4] Siapakah nama pasangan anda?

hmmmm.....ak x couple2 lg...jd ak awek pon xde...
jd anggap la komputer ak ni bini aku...
aku memang sayang die
aku bagi die nama LADY GAGA
sebab skrin die jenama LG..
hehehe

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

  • die bleh hiburkan ak (main permainan video)
  • die x bleh membebel
  • die x banyak meragam
  • die bleh nyanyi (bile pasang lagu)
  • die sentiasa ada depan mata aku
[#6] Bila tarikh anda couple?

dr ak umur 13 tahun dan sakarang ak dh 23 tahun
tapi byk isi dalam die ak dh tukar
hehehe

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

biler die rosak
tp ak dh betulkan balik
hehehe

[#8] Lagu tema cinta anda?

lagu ap ye??
ntah
ni lagu org xde awek


[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

ak nk die berbuah jd baru..hahahaha

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain

MISS CUTIEPIE,
BIDADARIHIJAU, Farid FernandeZ,
Ena, Khai,
monica,
ALVIN TAKDA RUMAH HARGA 8JUTA STORY.... ,
KIRANAMALAM,
ROWENA,
MISS ...



8 comments:

Ena said...

uwaaaa....

akak tak gemar TAG.. hu3x..
banyak Tag yg akak x jawab lagikkkk!!..
sob sob sob!!!

Atan Athen said...

Ena ....xpew...abaikan je....xpyh buat...hehehe

.khai. @ drcomot said...

oih.. thx tag aku beb!
huhu
tapi aku ade 5 tag yang pending nih..
nnti free2 aku buat ea(:

Miss CutiePie said...

weh! aku pulak yg kena! ngegeh!

Miss ... said...

wehhuuu nanti aku buat wakaka

monica said...

sy telah jwb tag anda..:P

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

sapa alvin??
nama saya samat..
ibrahim samat..

tetiba mata aku rabun..
haisshhhh...

Miss ... said...

dah siap