athens photography

athens photography

Followers

Labels

bengang (1) challenge (1) contest (2) Day 01 (1) Event (3) family (6) for fun (11) haiwan2 (2) info (4) jiwang2 (1) mengutuk (8) Model (8) pasal aku (28) Pesanan (1) Photo (70) rakan2 (26) raya (4) sedih (4) sing along (2) teringat2 (1) wedding (11) words.. (8)

Friday, January 1, 2010

PERHATIAN!!!

Pd 31-12-2009 11.45am
ak telah menerima kunjungan seorg hamba Allah yg telah menyamar sbgi kuku besi dan die telah meninggalkan komen yg berbunyi...

aku tengok pun ko ni macam sama je konsep A to B, konsep sentiasa ada dan berubah, sila ubah pendirian dan pemahaman fotografi dan jangan ikut orang!

ak igt mmg kukubesi.so ak pon feedback la balik blk kat kukubesi

thnx bro for your advice....tp bro sy xphm la yg bro ckp konsep A to B tu..bleh bro jelaskan x?insyaallah sy ak bertemu dgn identiti sendiri nnt

tetapi pada 01 January at 19:52 aku telah menerima satu msj dari kukubesi thru Facebook

hello bro
kukubesi here.. aku ada baca at ur shoutbox yang ada satu komen menggunakan nama aku.

"KukuBesi aku tengok pun ko ni macam sama je konsep A to B, konsep sentiasa ada dan berubah, sila ubah pendirian dan pemahaman fotografi dan jangan ikut orang! "

untuk pengetahuan bro.. yang hanta msg itu bukan aku.. nampaknya ada orang lain yang sengaja menggunakan nama aku.. apa pun setelah aku telitti ur page.. gambar u bagus cuma kurangkan gambar senget2 :).. permandangan sunset dan pokok kayu kering tu cun :)

all da best.. kalau bole plz inform la yang tulis kat shoutbox tu adalah orang yang menyamar... :).. maybe kawan2 u kot yang menyamar tu

jd bukan ak nk marah org yg menyamar tu.
tp ak nk nasihatkan supaya berhentila wat keje menyamar tu.
bende mcm ni silap2 bleh timbul salah paham n mgkn ak bende yg lebih mgkn akan terjadi.
bleh dikategorikan sbgi fitnah.
wat dosa je....
hentikan laa...

2 comments:

TheDarkVanilla said...

huhu...sgt kagum ngan style atan yg cool jur mengreply komen yg agak tak best dr org menyamar tue. Tabik spring same atan athen.wink2=)

Atan Athen said...

hahaha....thnx almas...for me setiap kritikan adalah nasihat...rite??hahaha